Dette er den nye versjonen av en av vinene vi drakk den første uka vi blogget, da het den De Vergy. Den ble umiddelbart guttas favoritt. Vi trodde den hadde forsvunnet fra markedet. men etter en laaang leting (se tidligere bloggposter) fant vi den under et nytt navn. Nå gleder enkelte seg umåtelig.

  • 8%
  • Korken gikk ikke av plattingen opp mot leiren engang, den burde kanskje vært ristet
  • smaker bedre enn den lukter
  • lukten den ost eller lukter den rosé?
  • Lukter melon, vann, litt sånn banan, julebrus, bringebærgele
  • med brusingen i glasset ser det veldig julebrus ut
  • etter alt pratet om julebrus smaker den faktisk litt julebrus
  • etiketten lover forever fresh
  • mangel av brioche skyldes nok at vinen ikke er andregangsgjæret
  • oj…
  • kunne kanskje blitt kalt en winecooler
  • ingen usmaker
  • flaska har fått mer stil, litt mer bestemorsgardiner-look
  • hadde ikke vært overraskende å finne denne drikken på en rosa boks
  • den har blitt ganske flat
  • den hadde litt uægh i lukten, men ikke i smaken.
  • dette er ikke en kompleks drikk
  • vi hadde greid denne på stranda
  • gutta kunne drukket mange av den her på stranda, damene kan drikke den på stranda, men ikke mange av den. Man får hodepine av å drikke mye på stranda i sola.
  • Den er nok ganske søt
  • Det står at sukkerinholdet er 3g/100ml. Det diskuteres om det må være en null feil her
  • Har vi drukket noe som også har Gamay-druer? Den er fruktig og floral ifølge litteraturen
  • innmari bælmbar. ikke på noen måte noen brekningsfornemmelser
  • har den blitt litt syrlige mens den luftes?
  • bør være kald, så den bør drikkes fort
  • åpenbart en terrassevin siden korken ikke skøyt lenger.
  • isbiter hjelper når den begynner å bli lunken, anbefalt serveringstemperatur er vist 8°C
  • vi bør ha blindtest med denne og julebrus
  • vi bør ha noe salt til denne når man er på stranda
  • man smaker ikke alkoholen i det hele tatt, til tross for at den er sterk som elefantøl
  • fremdeles brie-fornemmelse når man puster inn duften av vinen i glasset. Vi prøvde tilogmed å vaske et nytt glass for sjekke at det ikke var glasset som hadde brie-eim. Hvordan i all vide verden skulle  et vinglass som bare ser champagne og cremant til vanlig plutselig lukte myk-ost??